Aram Autoruiten  - Schuifdaken
 
 
 
ARAM CLIJNK
Kanaaldijk Noord 57a
5642 JA Eindhoven

Tel: 040 2815391
Fax: 040-2814445
Mail: info@aram-eindhoven.nl
© Aram Clijnk 2019 - Privacyverklaring
     
       
     
   
Over Aram Autoruiten Contact
Zonnedaken Service dealers
   
     
         
     
   
Aram autoruiten en schuifdaken

Aram is sinds 1978 geheel gespecialiseerd in de montage van autoruiten en zonnedaken. Het bedrijf is uniek door de goed opgeleide vakmensen die gemiddeld tien jaar ervaring hebben in ruitreparatie en ruitvervanging en montage van open daken.

 

U bent verzekerd van een flexibele opstelling en een persoonlijke benadering.

Direct een vakman aan de telefoon die u meteen helpt. Vijf vakmensen staan voor u klaar om u snel en doeltreffend te helpen. Bij u op lokatie of bij ons pand in Eindhoven.

 

Montage van een nieuwe ruit of reparatie van uw voorruit gebeurt terwijl u geniet van een kop koffie. Een open dak is bij de meeste auto's binnen twee uur gemonteerd. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop

 

Reeds jaren zijn wij lid van de FOCWA. De branche-organisatie die mede door haar strenge eisen ervoor zorgt dat de kwaliteit van een constant hoog niveau is.

 

Ruitschade wordt vaak gedekt door uw verzekeringsmaatschappij. Bij ruitvervanging betaalt u - in de meeste gevallen - slechts de helft van uw eigen risico. Ruitreparatie wordt vrijwel altijd geheel vergoedt door uw verzekeringsmaatschappij. Onder meer door ons lidmaatschap van de FOCWA en onze goede reputatie kunnen wij voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen werken.

 

Bel bij ruitschade 040 - 281 53 91. 24 uur per dag bereikbaar.

 

Aram is al meer dan twintig jaar officieel gecertificeerd dealer van WebastoHollandia open daken. Kijk verder op de site naar de verschillende typen open daken en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van een open dak in uw auto.